Používáním tohoto webu souhlasíte s využíváním cookies na těchto stránkách. Více informací ZDE. Rozumím

Svatomartinská hostina bez práce

19. 09 2017 | Jedenáctý listopad je v kalendáři vyhrazen svátku svatého Martina, kterým se lidé loučí s podzimem a vítají příchod zimy. Toto období je tradičně ve znamení dobrého jídla a pití. Jako hlavní chod se nejčastěji podává pečená svatomartinská husa se zelím a knedlíky, kterému předchází předkrmy z husí paštiky či polévek v podobě silných vývarů s játrovými knedlíčky. Sladkou tečkou pak může být například staročeský domácí jablečný štrúdl.    

Pokud nebudete mít čas nebo chuť na vaření a pečení a chcete s rodinou hodovat v pohodlí domova, nechte si jídlo dovézt přímo až na váš stůl. V týdnu kolem 11. listopadu nabízí většina restaurací speciální svatomartinské menu a díky největší gastro dovážkové službě Dámejídlo.cz můžete mít již do hodiny voňavou svatomartinskou hostinu na svém stole.   

Restaurace nabízejí i široký výběr piv vyhlášených i menších pivovarů nebo kvalitní vína včetně beaujolais.

 

Diskuse

 
.

Speciály

Naše magazíny

Novinky ze světa bydlení, aut, techniky ...

Odpočívejte a relaxujte kdykoliv a kdekoliv...Váš partner SPA STUDIO

Odpočívejte a relaxujte kdykoliv a kdekoliv...Váš partner SPA STUDIO